Ultima actualizare: 29 august 2026
Această pagină explică cum poți solicita ștergerea contului tău HikeTag și a datelor asociate, indiferent dacă mai ai sau nu aplicația instalată pe telefon.
Nu este nevoie să ai aplicația instalată sau contul activ pentru a trimite această cerere.
| Categorie de date | La ștergerea contului |
|---|---|
| Date de cont și profil (nume, email, gen, dată naștere, bio, poză de profil) | Șterse definitiv |
| Locația (ultima poziție cunoscută) | Șterse definitiv — de altfel, se șterg automat și înainte de asta, imediat ce nu mai ai nicio partajare activă |
| Mesaje trimise în chat-uri (grup și private) și mesaje vocale | Șterse definitiv |
| Fotografii încărcate în conversații sau evenimente | Șterse definitiv |
| Recenzii acordate/primite de la alți utilizatori | Șterse definitiv |
| Evenimente pe care le-ai organizat | Șterse; dacă evenimentul are alți participanți, evenimentul poate fi păstrat pentru aceștia, dar contul tău de organizator e dezasociat/anonimizat |
| Sesizări/rapoarte trimise despre alți utilizatori | Păstrate într-o formă anonimizată o perioadă suplimentară, doar dacă sunt necesare pentru soluționarea unei investigații în curs |
| Date pe care legea ne obligă să le păstrăm | Păstrate strict atât cât cere legea aplicabilă, apoi șterse |
Pentru detalii complete despre datele colectate și temeiurile de prelucrare, vezi Politica de Confidențialitate HikeTag.